Στα χέρια της Αστυνομίας 26χρονος καταζητούμενος για σωρεία αδικημάτων στη Λευκωσία

Στα χέρια της Αστυνομίας 26χρονος καταζητούμενος για σωρεία αδικημάτων στη Λευκωσία

Αναφορικά με Αστυνομική Ανακοίνωση ημερομηνίας 23 Φεβρουαρίου, 2022 που αφορούσε 26χρονο, ο οποίος καταζητείτο για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κτιρίου, κλοπής, πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 22 Φεβρουαρίου, 2022, στη Λευκωσία, έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 26χρονος φέρεται να συνδέεται με τη διάρρηξη καταστήματος στην περιοχή Λακατάμιας, από όπου κλάπηκε ποσότητα τσιγάρων και άλλων προϊόντων καπνού. Η διάρρηξη και κλοπή διαπράχθηκε γύρω στη 01:45 ξημερώματα της Τρίτης, 22 Φεβρουαρίου.

Άλλο ένα πρόσωπο που φέρεται να συνδέεται με τη διάρρηξη και κλοπή, άντρας ηλικίας 18 ετών, συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης, από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο 26χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ με δικαστικό ένταλμα σύλληψης, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από μέλη του ΟΠΈ Λευκωσίας, στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

Σκηνικό γενικευμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν τις εκατέρωθεν επιθέσεις ενώ αυξάνονται οι φόβοι για άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ - Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE