Τουρκικό πλοίο χτυπήθηκε στη Μαύρη Θάλασσα

Τουρκικό πλοίο χτυπήθηκε στη Μαύρη Θάλασσα

Πλοίο υπό τουρκική σημαία χτυπήθηκε στα ανοιχτά της Οδησσού στη Μαύρη Θάλασσα, χωρίς να υπάρξουν θύματα, μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Υπέστη ζημιά το αμπάρι του πλοίου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Ναυτιλιακών Υποθέσεων Τουρκίας, «Μετά από επαφές που πραγματοποιήθηκαν σχετικά με την πληροφορία ότι βόμβα έπληξε το πλοίο Yasa Jupiter με τουρκική σημαία στα ανοικτά των ακτών της Οδησσού, έγινε γνωστό ότι το πλοίο δεν ζήτησε βοήθεια, βρισκόταν σε διέλευση προς τα ρουμανικά χωρικά ύδατα, δεν υπήρξαν απώλειες ζωών και ήταν ασφαλές”. 

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.