'Εκλεισε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού λόγω εργασιών - Όλες οι πληροφορίες

'Εκλεισε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού λόγω εργασιών - Όλες οι πληροφορίες

Το Γραφείο Μηχανικού Έργου του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 27/2/2022, από η ώρα 12:00 το μεσημέρι μέχρι της 12:00 το βράδυ της ίδιας μέρας, στο πλαίσιο Κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1,ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση από την έξοδο προς Λατσιά μέχρι την είσοδο από Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου σε πρώτη φάση και μέχρι την είσοδο από Κοτσιάτη σε δεύτερη φάση.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση από Λευκωσία προς Λεμεσό, θα διοχετεύεται διαμέσου της εξόδου προς Λατσιά, του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού και της εισόδου από Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, σε πρώτη φάση μέχρι της 17:00 το απόγευμα και σε δεύτερη φάση από της 17:00 το απόγευμα μέχρι της 12:00 το βράδυ από την είσοδο από Κοτσιάτη.

Η τροχαία κίνηση από Λεμεσό προς Λευκωσία θα είναι απρόσκοπτη καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE