ΣΑΠΑ: Οι κακοτεχνίες προκαλούν προβλήματα στην συνοικία Αναβαργού

ΣΑΠΑ: Οι κακοτεχνίες προκαλούν προβλήματα στην συνοικία Αναβαργού

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει το οδικό δικτύου της συνοικίας Αναβαργού από τις κακοτεχνίες του ΣΑΠΑ, σύμφωνα με τον κοινοτάρχη Κωστάκης Μιχαήλ, ο οποίος ανέφερε πως έχει γίνει δέκτης πολλών παραπόνων από τους διερχόμενους οδηγούς ενώ παρομοίωσε την εικόνα που παρουσιάζουν οι δρόμοι της κοινότητας με «αρχαίο παζάρι που έχει κτυπηθεί από βόμβες μολότοφ».

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο κ. Μιχαήλ είπε πως η κατάσταση είναι απαράδεκτη αφού το οδικό δίκτυο βρίσκεται σε άθλια κατάσταση εδώ και τρία χρόνια και μετά την αποπεράτωση των εργασιών του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου.

Το πρόβλημα, σημείωσε, έχει ήδη επισημανθεί στον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος ο οποίος με τη σειρά του δεσμεύτηκε πως με την πρώτη ευκαιρία θα τροχιοδρομηθεί η αποκατάσταση ενός από τους κεντρικούς δρόμους του Αναβαργού που οδηγεί προς την κοινότητα της Μεσόγης, αλλά και των δρόμων που οδηγούν προς το Γυμνάσιο του Αποστόλου Παύλου και προς το Λύκειο Αγίου Νεοφύτου καθώς και ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στην παλιά συνοικία.

Οι συγκεκριμένοι δρόμοι, συνέχισε, πρέπει να επιδιορθωθούν για να ομαλοποιηθεί και η κυκλοφορία των διερχόμενων οδηγών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE