Ζελένσκι: «Η Ρωσία είναι στο δρόμο του κακού» - Καλεί τους πολίτες να πάρουν τα όπλα

Ζελένσκι: «Η Ρωσία είναι στο δρόμο του κακού» - Καλεί τους πολίτες να πάρουν τα όπλα

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι έκανε το πρώτο διάγγελμα μετά την εισβολή.

Ο πρόεδρος κάλεσε στο διάγγελμα του, τους Ρώσους πολίτες να βγουν στους δρόμους και να καταδικάσουν την επίθεση που διέταξε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

"Η σημερινή μέρα έχει περάσει στην  ιστορία όμως αλλιώς έχει περάσει  για την Ουκρανία και αλλιώς για τη Ρωσία", τόνισε.

"Η Ρωσία είναι στο δρόμο του κακού"

"Όλοι στην Ρωσία, όσοι δεν έχουν χάσει την αίσθηση της τιμής μπορούν να διαμαρτυρηθούν ενάντια στον πόλεμο που κήρυξαν οι κυβερνήτες τους κατά της Ουκρανίας", είπε συγκεκριμένα.

Ζήτησε ωστόσο όποιος βετεράνος μπορεί να κρατήσει όπλο, να πάει στις παλιές του μονάδες.

Ζήτησε αίμα για τους πληγωμένους των Ουκρανικών στρατευμάτων και παρακάλεσε όλες τις επιχειρήσεις να κάνουν ότι είναι δυνατόν να στηρίξουν την πολεμική προσπάθεια.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE