Εκτάκτως στις Βρυξέλλες ο Αναστασιάδης - Θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για το Ουκρανικό

Εκτάκτως στις Βρυξέλλες ο Αναστασιάδης - Θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για το Ουκρανικό

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναχωρεί για τις Βρυξέλλες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει από το Ντουμπάι στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στο έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για το Ουκρανικό.

Ο Πρόεδρος θα αναχωρήσει στις 2μμ ώρα Κύπρου.

Τον συνοδεύουν ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Κυριάκος Κούσιος, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Νιόβη Παρισινού και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE