Δολοφονία Φάλγιαλι: Ο Σοϊλεμέζ έκανε χρήση το δικαίωμα σιωπής του

Δολοφονία Φάλγιαλι: Ο Σοϊλεμέζ έκανε χρήση το δικαίωμα σιωπής του

Αρνούνται τις κατηγορίες για εμπλοκή τους στη δολοφονία του Τουρκοκύπριου επιχειρηματία Χαλίλ Φάλγιαλι οι 4 κατηγορούμενοι ενώ ο Μουσταφά Σοϊλεμέζ έκανε χρήση του δικαιώματός του να παραμείνει σιωπηλός δηλώνοντας ότι θα δώσει αναλυτική κατάθεση αργότερα.

Οι πέντε ύποπτοι κατηγορήθηκαν για «σύσταση οργάνωσης με σκοπό τη διάπραξη εγκλήματος» και «φόνο εκ προμελέτης».

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Μουσταφά Σοϊλεμέζ, επικεφαλής της «Συμμορίας Σοϊλεμέζ» ανέφερε ότι «είμαι υπό κράτηση για 12 ημέρες. Έχω υποβληθεί σε έντονες πιέσεις, βασανιστήρια και κατανάλωνα μη βρώσιμο φαγητό. Δεν αισθάνομαι αρκετά καλά για να καταθέσω. Θα δώσω αναλυτική δήλωση αργότερα».

Από την πλευρά του ο αδελφός του Φαϊζάλ Σοϊλεμέζ στην κατάθεσή του ανέφερε ότι «δεν ίδρυσα καμία οργάνωση. Το όνομα του αδερφού μου αναφέρθηκε για το περιστατικό. Η αστυνομία με κάλεσε να καταθέσω, έκανα το καθήκον μου. Είμαι σχεδόν υπό κράτηση 10 ημέρες».

Ο Εντέρ Γιλντίζ κατέθεσε ότι το πρόσωπο στο βίντεο που παρουσιάστηκε δεν είναι ο ίδιος και ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν συνδεδεμένος με καμία οργάνωση. Και οι άλλοι ύποπτοι στην κατάθεσή τους αρνήθηκαν επίσης τις κατηγορίες, λέγοντας ότι δεν είχαν καμία σχέση με τη δολοφονία Φάλγιαλι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Πιθανός ρυθμιστικός ρόλος για «Άλμα» και «Άμεση Δημοκρατία» - Συνεχίζονται οι συναντήσεις Οδυσσέα

Προεδρία της Βουλής: Πιθανός ρυθμιστικός ρόλος για «Άλμα» και «Άμεση Δημοκρατία» - Συνεχίζονται οι συναντήσεις Οδυσσέα

Προθέσεις και πιθανά σενάρια συνεννόησης για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής καταγράφηκαν και σε σχέση με τα δύο μικρότερα κόμματα που εισήλθαν στη Βουλή με τέσσερις βουλευτές, το Κίνημα «Άλμα-Πολίτες για την Κύπρο» και την Άμεση Δημοκρατία, καθώς οι ψήφοι τους ενδέχεται να αποδειχθούν καθοριστικές στη διαμόρφωση των τελικών ισορροπιών ενόψει της ψηφοφορίας της 4ης Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE