Μα θέλει να «φάει» το κεφάλι της; Εκπομπή απέναντι από την Μενεγάκη ετοιμάζει γνωστή παρουσιάστρια (VIDEO)

Μα θέλει να «φάει» το κεφάλι της; Εκπομπή απέναντι από την Μενεγάκη ετοιμάζει γνωστή παρουσιάστρια (VIDEO)

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη από καρδιάς, η αγαπημένη παρουσιάστρια εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά ότι θα αλλάξει ζώνη στην τηλεοπτική της στέγη, στο Epsilon.

Στα «Καρντάσιανς» λοιπόν, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ναταλία Γερμανού.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε την πληροφορία που είχε για το επαγγελματικό μέλλον της καλεσμένης της, με την ίδια να το επιβεβαιώνει, χωρίς δεύτερη σκέψη.

«Θα μείνω στο Epsilon. Θα κάνω μεσημεριανό καθημερινό. Σωστή είναι η πληροφορία σου Μαρία Μπεκατώρου. Δε θα είμαι μόνη. Θα είναι πολύ κοντά σε αυτό που βλέπατε στο “Μες στην Καλή Χαρά”», είπε αρχικά.

«Θα “τα βάλεις” δηλαδή με την Ελένη Μενεγάκη;», ήταν η ερώτηση του Δημήτρη Σταρόβα, με τη Ναταλία Γερμανού να απαντά: «Όχι. Εγώ δεν είμαι τύπος που “τα βάζω” με κανέναν. Θα είναι αυτή η ζώνη πάντως. 13.00 με 16.00. Καθημερινό, ζωντανό με συνεργάτες που δε μπορώ να πω τα ονόματά τους. Είμαστε πολύ κοντά στο να κλείσουμε την ομάδα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Έχω μια αγωνία κι αν δε μεσολαβούσε καλοκαίρι, θα έλεγα “τώρα, τώρα να ξεκινήσουμε”. Είναι η πρώτη φορά που κάνω καθημερινό».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το τι θα κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου στο Star.

Υπάρχει έντονη φημολογία ότι η οικοδέσποινα της «Μία» θα αλλάξει ζώνη, ωστόσο δεν έχει γίνει επίσημη ενημέρωση από το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, σας αναφέραμε παραπάνω μόνο την Ελένη Μενεγάκη (ως «απέναντι στρατόπεδο»), για την οποία είναι γνωστό, ότι έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Alpha και θα συνεχίσει να μας λέει «καλησπέρα» στις 13.00 από το κανάλι της Κάντζας.

Εμείς δεν έχουμε, όμως, παρά να ευχηθούμε και στη Ναταλία Γερμανού καλή επιτυχία για το νέο της βήμα!

peoplegreece

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE