Κλειστές όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου Μακαρίου - Αποφύγετε την ταλαιπωρία

Κλειστές όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου Μακαρίου -  Αποφύγετε την ταλαιπωρία

Κλειστές όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου Μακαρίου από τη συμβολή με τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα μέχρι τη συμβολή με την οδό Εθνικής Φρουράς λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 26/2/2022, από τις 05:00 το πρωί και μέχρι τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής 27/2/2022, στη Λεωφόρο Μακαρίου από τη συμβολή των φώτων τροχαίας της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα μέχρι τη συμβολή των φώτων τροχαίας της οδού Εθνικής Φρουράς, όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας θα είναι κλειστές λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης. Σημειώνεται ότι με το πέρας των πιο πάνω εργασιών η Λεωφόρος Μακαρίου θα δοθεί στην κυκλοφορία με τη μόνιμη της διευθέτηση, μονοδρομημένη με κατεύθυνση προς το κέντρο πόλης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης προτρέπονται να χρησιμοποιούν τη Λεωφόρο Κέννεντυ, για τη μετάβαση στον προορισμό τους.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE