Ένταση ανάμεσα σε Χατζηπαντέλα και παρουσιάστρια του Alpha «Ποιος έκανε το show κυρία Κάτια;» - Δείτε βίντεο

Ένταση ανάμεσα σε Χατζηπαντέλα και παρουσιάστρια του Alpha «Ποιος έκανε το show κυρία Κάτια;» - Δείτε βίντεο

Μικρή ένταση υπήρξε το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου στον αέρα της εκπομπής «Alpha Ενημέρωση», ανάμεσα στον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα και την παρουσιάστρια της εκπομπής Κάτια Σάββα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Υπουργός Υγείας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή και κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα με τις καταχρήσεις του ΓΕΣΥ, εκεί υπήρξε μικρό - διαφωνία ανάμεσα στον Υπουργό και την δημοσιογράφο.

Κάτια Σάββα: «Απλά έπρεπε να γίνει αυτό το show που είδαμε στην επιτροπή ελέγχου;»

Μιχάλης Χατζηπαντέλας: «Ποιος έκανε το show κυρία Κάτια; Εγώ έκανα show»

Δείτε εδώ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE