Ρε πάμε καλά; 18χρονη έκανε σεξ με σκύλο και ισχυρίζεται ότι «το έκανε από μόνος του»

Ρε πάμε καλά; 18χρονη έκανε σεξ με σκύλο και ισχυρίζεται ότι «το έκανε από μόνος του»

Μια 18χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ενός πιτ-μπουλ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Smoking Gun, ο επιθεωρητής της αστυνομίας του Bradenton, Kevin Bunch, ανακάλυψε στο κινητό της 18χρονης Ashley L. Miller, 17 φωτογραφίες στις οποίες η γυναίκα ερχόταν σε σεξουαλική επαφή με ένα σκύλο.

Σύμφωνα με τις αρχές, η Miller ανάγκασε το σκύλο να της κάνει στοματικό έρωτα. Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν άσκησε βία στο πιτ-μπουλ και ότι το «έκανε από μόνος του».

Ο σκύλος δεν φέρει σημάδια τραυματισμού, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η 18χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο.


 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν: «Εποικοδομητικός» διάλογος, χωρίς επίτευξη συμφωνίας για εκεχειρία στην Ουκρανία

Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν: «Εποικοδομητικός» διάλογος, χωρίς επίτευξη συμφωνίας για εκεχειρία στην Ουκρανία

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, και ο Ρώσος ομόλογός του, Βλαντίμιρ Πούτιν, χαρακτήρισαν «εποικοδομητική» τη συνάντηση που είχαν στην Αλάσκα, παρότι δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για εκεχειρία στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE