Ρε πάμε καλά; 18χρονη έκανε σεξ με σκύλο και ισχυρίζεται ότι «το έκανε από μόνος του»

Ρε πάμε καλά; 18χρονη έκανε σεξ με σκύλο και ισχυρίζεται ότι «το έκανε από μόνος του»

Μια 18χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ενός πιτ-μπουλ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Smoking Gun, ο επιθεωρητής της αστυνομίας του Bradenton, Kevin Bunch, ανακάλυψε στο κινητό της 18χρονης Ashley L. Miller, 17 φωτογραφίες στις οποίες η γυναίκα ερχόταν σε σεξουαλική επαφή με ένα σκύλο.

Σύμφωνα με τις αρχές, η Miller ανάγκασε το σκύλο να της κάνει στοματικό έρωτα. Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν άσκησε βία στο πιτ-μπουλ και ότι το «έκανε από μόνος του».

Ο σκύλος δεν φέρει σημάδια τραυματισμού, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η 18χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο.


 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE