ΕΔΕΚ για ΟΑΥ: Επιμένει στη θέση οι προσωπικοί γιατροί να αμείβονται με την επίσκεψη

ΕΔΕΚ για ΟΑΥ: Επιμένει στη θέση οι προσωπικοί γιατροί να αμείβονται με την επίσκεψη

Σχετικά με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από το αποτέλεσμα της χθεσινής συνάντησης του ΟΑΥ με τον Υπουργό Υγείας, σημειώνουμε πως ως ΕΔΕΚ παραμένουμε σταθεροί στη θέση μας πως οι προσωπικοί γιατροί πρέπει να αμείβονται με την επίσκεψη και όχι με τη λίστα ασθενών.

Την ίδια στιγμή χρειάζεται να καθοριστούν συγκεκριμένα κριτήρια για την ένταξη των γιατρών στο ΓεΣΥ.

Τέλος, από τη στιγμή που υπάρχει από το περασμένο φθινόπωρο η γνωμάτευση της νομικής υπηρεσίας την οποία η ΕΔΕΚ ζήτησε, σε σχέση με τα συμβόλαια του ΟΑΥ με τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια, θα πρέπει άμεσα να τερματιστεί η παραβίαση της νομοθεσίας που εντοπίζεται στο περιεχόμενο των συμβολαίων αυτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE