Χρυσό μετάλλιο σε μαθήτρια του Νεοφύτειου Δημοτικού στην Ολυμπιάδα Φυσικής

Χρυσό μετάλλιο σε μαθήτρια του Νεοφύτειου Δημοτικού στην Ολυμπιάδα Φυσικής

Μεγάλες διακρίσεις εξασφάλισαν οι τέσσερις μαθητές του Νεοφύτειου Δημοτικού Σχολείου Πάφου που έλαβαν μέρος στην πρόσφατη Ολυμπιάδα Φυσικής, που οργάνωσε η Παγκύπρια Εταιρεία Φυσικών Κύπρου, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του προέδρου Συνδέσμου Γονέων του Σχολείου Ματθαίου Ιεροκηπιώτη.

Στην Ε` Δημοτικού, η μαθήτρια Κυριακή Οικονόμου εξασφάλισε χρυσό μετάλλιο και οι μαθήτριες Έρια Χριστοδούλου και Σεμέλη Κυριάκου πήραν χάλκινο.

Στην Δ` Δημοτικού, ο μαθητής, Νεόφυτος Οικονόμου, πήρε χάλκινο μετάλλιο.

Ο κ. Ιεροκηπιώτης αναφέρει πως “οι οργανωμένοι γονείς του σχολείου είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι γιατί ειδικά φέτος η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη”.

Συνεχάρη επίσης τις δασκάλες Πετρούλα Τζωρτζή και Κωνσταντία Μιχαηλίδου, αλλά και στους μαθητές, οι οποίοι συνεχίζουν την εξαιρετική παράδοση, που έχει το σχολείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE