Δίδυμα γεννήθηκαν 22/2/22 με διαφορά δύο λεπτών

Δίδυμα γεννήθηκαν 22/2/22 με διαφορά δύο λεπτών

Τα δίδυμα Ρόμπι και Μπόμπι Μπαντ γεννήθηκαν με διαφορά δύο λεπτών σήμερα 22 Φεβρουαρίου 2022, στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.

Γεννημένος με ακριβώς δύο λεπτά διαφορά, ο Μπόμπι ζύγιζε 3 κιλά και ο μεγάλος αδερφός Ρόκι 2,5 κιλά.Τα αγόρια γεννήθηκαν από τη μαμά Αμέλια Ρότζερς και τον σύντροφό της Ντιν Μπαντ, γεννημένο στη Νέα Ζηλανδία, πρώην παίκτη της ένωσης ράγκμπι της Ιταλίας. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Ιταλία, όπου ο Μπαντ ήταν αρχηγός της ιταλικής εθνικής ομάδας ράγκμπι.

Το ζευγάρι προγραμμάτισε καισαρική τομή για τις 22 Φεβρουαρίου 2022. Ωστόσο, οι γονείς δεν κατάλαβαν παρά αργότερα τη σημασία του ραντεβού.

Η σημερινή ημέρα, 22/2/22 ονομάζεται και Twosday (από το Tuesday).

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στην Πάφο: Εντόπισαν το μαχαίρι και συνέλαβαν τον 35χρονο – Η κατάσταση υγείας της 33χρονης

Απόπειρα φόνου στην Πάφο: Εντόπισαν το μαχαίρι και συνέλαβαν τον 35χρονο – Η κατάσταση υγείας της 33χρονης

Αντιμέτωπος με τρεις κατηγορίες βρίσκεται ο 35χρονος που εισήλθε το πρωί της Δευτέρας σε φαρμακείο στην Πάφο και επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο γυναίκες, φαρμακοποιό και υπάλληλο.