Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν 14χρονο Παλαιστίνιο στη Δυτική Όχθη

Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν 14χρονο Παλαιστίνιο στη Δυτική Όχθη

Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν σήμερα έναν ανήλικο Παλαιστίνιο στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας στη Ραμάλα.

«Ο Μοχάμεντ Σεχάντε, 14 ετών, σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά στο Αλ Χαντέρ, νότια της Βηθλεέμ», αναφέρεται σε ανακοίνωση του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας.


Σύμφωνα με την ηγεσία των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, στρατιώτες που περιπολούσαν στην κοινότητα αυτή, είδαν τρία άτομα να πετούν μολότοφ σε διερχόμενα αυτοκίνητα. «Οι στρατιώτες τους διέταξαν να σταματήσουν και πυροβόλησαν έναν από τους υπόπτους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται ότι το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του παρά το γεγονός ότι του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE