Μαρκ Λάνεγκαν: Πέθανε στα 57 η φωνή των θρυλικών Screaming Trees

Μαρκ Λάνεγκαν: Πέθανε στα 57 η φωνή των θρυλικών Screaming Trees

Την είδηση του θανάτου του Μαρκ Λάνγκαν, της φωνής των Screaming Trees έκανε γνωστή ένας εκπρόσωπος του καλλιτέχνη στο λογαριασμό του στο twitter.

Όπως έγραψε, ο μεγάλος καλλιτέχνης πέθανε στο σπίτι του στο Killarney της Ιρλανδίας και τόνισε πως «δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες προς το παρόν», και συμπλήρωσε ότι «η οικογένεια ζητά από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.