Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με Ουκρανό Πρόεδρο

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με Ουκρανό Πρόεδρο

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ ταγίπ Ερντογάν με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι σχετικά με την απόφαση της Ρωσίας να αναγνωρίσει τις αποσχισθείσες περιοχές του Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, o Πρόεδρος της Ουκρανίας ευχαρίστησε τον Ταγίπ Ερντογάν για την υποστήριξη της πρωτοβουλίας του για τη διεξαγωγή συνόδου κορυφής των μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ με τη συμμετοχή της Ουκρανίας, Τουρκίας και Γερμανίας.

"Εξέφρασα την ευγνωμοσύνη μου που υποστήριξε τη θέση της Ουκρανίας μπροστά στην προκλητική απόφαση της Ρωσίας”, έγραψε αργότερα στον λογαριασμό του στο τουίτερ ο Ζελένσκι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE