Ανήλικοι κρατούσαν κλεμμένη μοτοσικλέτα - Άρχισαν να τρέχουν μόλις είδαν αστυνομικούς

Ανήλικοι κρατούσαν κλεμμένη μοτοσικλέτα - Άρχισαν να τρέχουν μόλις είδαν αστυνομικούς

Υπόθεση κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Δύο νεαρούς, ηλικίας 16 και 17 ετών, εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας, λίγο πριν τις 3.00 τα ξημερώματα της Τρίτης, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Λεμεσό, να επεξεργάζονται μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί, όπως διαφάνηκε στη συνέχεια.

Οι δύο νεαροί προσπάθησαν να διαφύγουν του ελέγχου, ωστόσο ανακόπηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας, που διαπίστωσαν ότι η μοτοσικλέτα είχε νωρίτερα κλαπεί από το χώρο όπου ήταν σταθμευμένη, στη Λεμεσό, με τον ιδιοκτήτη της να αντιλαμβάνεται την κλοπή, αφού μετά τον εντοπισμό της μοτοσικλέτας, ενημερώθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας.

Για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων οι δύο νεαροί συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ ανακρινόμενοι προέβαλαν ισχυρισμούς, που διερευνώνται.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.