Στο κελί ο 34χρονος για κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Στο κελί ο 34χρονος για κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα διάρκειας πέντε ημερών, τέθηκε σήμερα για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας, άντρας ηλικίας 34 ετών, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας. Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο 34χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, από μέλη της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι χθες Κυριακή. Προηγήθηκε γύρω στις 10.00 το πρωί, έρευνα στην κατοικία του, από όπου παραλήφθηκαν για να τύχουν δικανικής εξέτασης, δύο κινητά τηλέφωνα που ανήκουν στον ίδιο.
Ανακρινόμενος από τα μέλη της Αστυνομίας, ο 34χρονος έχει ομολογήσει τη διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που λήφθηκαν από τη EUROPOL και ανάφεραν ότι, χρήστης λογαριασμού σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε στο διαδίκτυο αρχεία με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια από μέλη της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για εξακρίβωση των στοιχείων του υπόπτου, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον 34χρονο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE