Στο νοσοκομείο αστυνομικός μετά από επίθεση 32χρονου – Τα έκανε όλα σε ένα βράδυ

Στο νοσοκομείο αστυνομικός μετά από επίθεση 32χρονου – Τα έκανε όλα σε ένα βράδυ

Επεισοδιακό βράδυ στη Λεμεσό με 32χρονο που προσπάθησε να αντισταθεί στη σύλληψη του από την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, μετά τις 8:00 το βράδυ της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 32χρονος στην περιοχή Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Ο 32χρονος αντέδρασε στον έλεγχο και δεν δίστασε να χτυπήσει αστυνομικό ρίχνοντας τον στο έδαφος, με τα υπόλοιπα μέλη που βρίσκονταν στο σημείο να καταφέρνουν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορές στο σώμα του.

Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε στον συλληφθέντα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 32χρονο από τη Ρωσία, στην κατοχή του οποίου ένα διαφανές σακουλάκι, ένα πλαστικό δοχείο που περιείχε άσπρη σκόνη πιθανόν κοκαΐνη βάρους 1,5 γραμμαρίων, ενώ διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο.

Ο 32χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση προσωποκράτησης του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE