Νέα γυναικοκτονία στην Ελλάδα: Τσακώθηκαν, την ξυλοκόπησε και τη σκότωσε «άθελά» του

Νέα γυναικοκτονία στην Ελλάδα: Τσακώθηκαν, την ξυλοκόπησε και τη σκότωσε «άθελά» του

Μια ακόμη γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα, αυτή την φορά στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με το ipeirotika, χθες 20/2 αργά το βράδυ ένας άνδρας 69 ετών ελληνικής καταγωγής συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 69χρονος, φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα την 79χρονη Αμερικανίδα σύζυγό του.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ, μετά τις 21:00, το ΕΚΑΒ δέχθηκε μία κλήση για μεταφορά τραυματισμένης γυναίκας στο νοσοκομείο. Ωστόσο, όταν έφτασε το ασθενοφόρο η γυναίκα ήταν νεκρή και ενημερώθηκε η αστυνομία. Αρχικά ο θάνατός της χαρακτηρίστηκε αιφνίδιος, όμως ο ιατροδικαστής, ο οποίος έσπευσε στο σημείο, διαπίστωσε ότι είχε μώλωπες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 69χρονος παραδέχτηκε πως έγινε ένας οικογενειακός καβγάς και την ξυλοκόπησε χωρίς να έχει πρόθεση να τη σκοτώσει.

Με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του, σήμερα ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE