Ιράν: Τρεις νεκροί από πτώση πολεμικού αεροσκάφους

Ιράν: Τρεις νεκροί από πτώση πολεμικού αεροσκάφους

Πολεμικό αεροσκάφος του Ιράν κατέπεσε στην πόλη Ταμπρίζ, στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, μετέδωσε το ημιεπίσημο πρακτορείο Mehr, με την κρατική τηλεόραση να προσθέτει ότι σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους οι δύο πιλότοι.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ερυθράς Ημισελήνου της Ταμπρίζ, το αεροσκάφος συνετρίβη δίπλα σε ένα σχολείο, το οποίο ήταν κλειστό την ώρα του δυστυχήματος, και ένα αθλητικό κέντρο.

Ο τρίτος νεκρός είναι ένας κάτοικος της συνοικίας.

Πηγή: skai.gr/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE