Ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει τα πρώτα βήματα του γιου του - BINTEO

Ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει τα πρώτα βήματα του γιου του - BINTEO

Ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, απέκτησαν το καλοκαίρι το πρώτο τους παιδί, τον μικρό Αχιλλέα, ο οποίος σήμερα είναι 8 μηνών.

Ο γνωστός σεφ, δείχνει να απολαμβάνει τον ρόλο του πατέρα, κάτι το οποίο δείχνουν και τα Instagram stories, που ανεβάζει με στιγμιότυπα από τις τρυφερές στιγμές με τον γιο του.

Στο πιο πρόσφατο story, που ανέβασε ο Άκης Πετρετζίκης, μας έδειξε τον μικρό να κάνει τα πρώτα του βήματα. Ο ίδιος ακούγεται να λέει: «Τι δυνατό αγόρι είσαι εσύ! Μπράβο το αγόρι μου!»

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE