ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν κρύβεται ο Φανιέρος και προκαλεί τον Υπουργό «Αν είναι μάγκας να δείξει ποιοι και ποιος αγόρασε» (Bίντεο)

Δεν κρύβεται ο Φανιέρος και προκαλεί τον Υπουργό «Αν είναι μάγκας να δείξει ποιοι και ποιος αγόρασε» (Bίντεο)

Σωρεία υποθέσεων έχουν περάσει από τα χέρια του Κηδεμόνα Τουρκοκυπριακών Περιουσιών, δηλαδή των εκάστοτε Υπουργών Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι οποίες υποδεικνύουν για σκοπούς εκμετάλλευσης , επιτρέποντας σε ορισμένους να θησαυρίζουν πωλώντας μερίδια που αγόρασαν σε εξευτελιστικές τιμές σε τιμές ρεκόρ.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Παύλου Μυλωνά, «Ενημέρωση Τώρα», ο Αντώνης Φανιέρος, ο οποίος είναι και ο ίδιος γνώστης περιπτώσεων, παρόμοιων με αυτές με το Ταμείο Συντάξεων της Cyta, από το οποίο αγοράστηκε η τουρκοκυπριακή γη στη Δρομολαξιά, κάλεσε τον σημερινό Υπουργό Εσωτερικών, να βγάλει στη «φόρα», όλες τις πράξεις που έγιναν και υποδεικνύουν κερδοσκοπία, εις βάρος άλλων.

«Ο κύριος Υπουργός που δείχνει επαναστάτης, να δείξει όλες τις πράξεις που αγοραστήκαν ποιος τις αγόρασε και γιατί δόθηκαν άδειες, αυτό να γίνει αν είναι μάγκας, να τα βγάλει όλα στην επιφάνεια αν είναι μάγκας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο Αντώνης Φανιέρος υπέδειξε ότι πληθαίνουν οι περιπτώσεις, κατά τις οποίες ελληνοκύπριοι καταφεύγουν στη λεγόμενη Επιτρ Αποζημιώσεων στα κατεχόμενα, επιχειρώντας να πωλήσουν τις περιουσίες τους σε εξευτελιστικές τιμές, αφού έχουν φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο.

 Κάλεσε την πολιτεία να ενσκήψει στο πρόβλημα τους, προχωρώντας στη δημιουργία ενός ταμείου βοήθειας γι’ αυτούς τους ανθρώπους, προκειμένου να τους αποτρέψει από την πώληση των περιουσιών τους, οι οποίες καταλήγουν στα χέρια τουρκικών εταιρειών. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top