Επ. ΚΟΑΠ: Έδωσε παράταση στην απογραφή ζωικού πληθυσμού αιγοπροβάτων

Επ. ΚΟΑΠ: Έδωσε παράταση στην απογραφή ζωικού πληθυσμού αιγοπροβάτων

Ο Επίτροπος του ΚΟΑΠ Ανδρέας Κυπριανού ανακοίνωσε ότι κατόπιν αιτήματος από όλες τις αγροτικές οργανώσεις σχετικά με την απογραφή ζωικού πληθυσμού αιγοπροβάτων αποφάσισε να δώσει παράταση προθεσμίας για απογραφή ζωικού πληθυσμού αιγοπροβάτων στο πλαίσιο εφαρμογής της Προαιρετικής Συνδεδεμένης Στήριξης Αιγοπροβάτων (ΠΣΣΑ) 2022 και δυνατόν άλλων μέτρων κεφαλικής επιδότησης αιγοπροβάτων, που τυχόν προκηρυχθούν για το έτος 2022.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, αποφάσισε όπως η τελευταία ημέρα απογραφής και κοινοποίησης αποτελεσμάτων στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες (ΚΥ) ορίζεται η Τρίτη, 8 Μαρτίου 2022.

Ο κ. Κυπριανού επισημαίνει ότι σε περίπτωση που κατά την ημερομηνία απογραφής, ο ζωικός πληθυσμός στην εκμετάλλευση είναι 100 ή περισσότερα ζώα, σύμφωνα με την ηλεκτρονική βάση δεδομένων των ΚΥ, η απογραφή θα πρέπει να διενεργηθεί με σαρωτή. Η απογραφή με χρήση σαρωτή σε εκμεταλλεύσεις με ζωικό πληθυσμό 100 ή περισσότερα ζώα, αποτελεί κριτήριο επιλεξιμότητας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.