Καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης - Ακόμη πέντε για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης - Ακόμη πέντε για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Για σεξουαλική κακοποίηση πέντε ακόμη ανηλίκων κατηγορείται ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, που πρόσφατα είχε δικαστήριο για την υπόθεση μιας 8χρονης, η οικογένεια της οποίας κατήγγειλε ότι κακοποίησε σεξουαλικά πριν από περίπου 8 χρόνια.

Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι ο δικηγόρος της οικογένειας, Παναγιώτης Παπαϊωάννου κατέθεσε σήμερα Παρασκευή μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατά του εν λόγω μουσικού για πέντε ακόμη υποθέσεις ανηλίκων που καταγγέλλουν ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση στην παιδική τους ηλικία (από 8 ως 13 ετών).

Καταγγελίες και για βία
Τώρα πλέον και οι 5 γυναίκες έχουν ενηλικιωθεί και προχώρησαν στις συγκεκριμένες καταγγελίες μέσω μηνυτήριας αναφοράς στην εισαγγελία. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι κοπέλες-θύματα πλην δύο δε γνωρίζονται μεταξύ τους. Τα περιστατικά της κακοποίησης σύμφωνα με τις καταγγελίες έγιναν σε διαφορετικούς τόπους.

Οι Πυξ Λαξ ως γνωστόν πήραν θέση για τις συγκεκριμένες καταγγελίες τονίζοντας πως δεν συνεργάζονται με τον εν λόγω μουσικό τα τελευταία χρόνια.

«Μέσα στις αναφορές των κοριτσιών υπάρχουν και στοιχεία βίας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Τα δύο κορίτσια γνωρίζονται μεταξύ τους, ενώ τα υπόλοιπα είναι άγνωστα μεταξύ τους, με τον δικηγόρο να υποστηρίζει πως αναμένονται νέες καταγγελίες.


Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ιρανός στρατηγός - Θα εκτοξεύσουμε πυραύλους για να φύγουν οι Αμερικανοί από την Κύπρο - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα» λέει ο Λετυμπιώτης

LIVE: Ιρανός στρατηγός - Θα εκτοξεύσουμε πυραύλους για να φύγουν οι Αμερικανοί από την Κύπρο - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα» λέει ο Λετυμπιώτης

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα και στην Κύπρο αναμένεται ο Νίκος Δένδιας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE