Εντόπισαν «νεκρά» σημεία στο Πουρνάρα - Προχωρούν σε αύξηση των περιπολιών

Εντόπισαν «νεκρά» σημεία στο Πουρνάρα - Προχωρούν σε αύξηση των περιπολιών

Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν «νεκρά» σημεία στο Κέντρο Φιλοξενίας στο Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», τα μέλη της Αστυνομίας πραγματοποίησαν αυτοψία το πρωί της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου, όπου στην περίφραξη του Κέντρου Φιλοξενίας εντόπισαν τα «νεκρά» σημεία.

Στο σημείο έσπευσαν ο Αρχηγός μαζί με τον Υπαρχηγό της Αστυνομίας όταν έγινε η συγκεκριμένη διαπίστωση, με σκοπό να εξετάσουν επί τόπου την κατάσταση, ενώ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αύξηση των περιπολιών στην περιοχή αλλά και να καθιερώσουν μόνιμο Αξιωματικό για επίβλεψη του Κέντρου Φιλοξενίας.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παραμένουν οι διαφωνίες των κομμάτων για τις Προεδρίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών όπως ξεδιπλώθηκαν και στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επιλογής που συνήλθε αμέσως μετά την Ολομέλεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE