ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ: Νεκρή 24χρονη μετά από σφοδρή σύγκρουση με βυτιοφόρο – Στο χειρουργείο 20χρονη

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ: Νεκρή 24χρονη μετά από σφοδρή σύγκρουση με βυτιοφόρο – Στο χειρουργείο 20χρονη

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκεύης 18 Φεβρουαρίου στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 3:50 δύο κοπέλες επέβαιναν σε σαλούν όχημα στον δρόμο Χαλεπιανών προς φώτα τροχαίας (GGS), όταν η οδηγός κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος της.

Το όχημα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα και μετά από αλλεπάλληλες αναστροφές του οχήματος συγκρούστηκε σε βυτιοφόρο που περνούσε από το σημείο.

Από τη σύγκρουση 24χρονη νεαρή βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ 20χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Οι εξετάσεις από την τροχαία συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατεδάφιση στη Μακαρίου: «Παράνομες πρακτικές χωρίς ενημέρωση» - Τι καταγγέλλει ο ΕΟΑ Λευκωσίας

Κατεδάφιση στη Μακαρίου: «Παράνομες πρακτικές χωρίς ενημέρωση» - Τι καταγγέλλει ο ΕΟΑ Λευκωσίας

Σφοδρή αντίδραση του Επαρχιακού Οργανισμού Ανάπτυξης (ΕΟΑ) Λευκωσίας προκάλεσε το σοβαρό περιστατικό στη λεωφόρο Μακαρίου, όπου τμήμα υπό κατεδάφιση κτηρίου κατέρρευσε μέρα μεσημέρι, σκορπίζοντας μπάζα και σκαλωσιές στο πεζοδρόμιο και στο οδόστρωμα.