ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ: Νεκρή 24χρονη μετά από σφοδρή σύγκρουση με βυτιοφόρο – Στο χειρουργείο 20χρονη

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ: Νεκρή 24χρονη μετά από σφοδρή σύγκρουση με βυτιοφόρο – Στο χειρουργείο 20χρονη

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκεύης 18 Φεβρουαρίου στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 3:50 δύο κοπέλες επέβαιναν σε σαλούν όχημα στον δρόμο Χαλεπιανών προς φώτα τροχαίας (GGS), όταν η οδηγός κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος της.

Το όχημα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα και μετά από αλλεπάλληλες αναστροφές του οχήματος συγκρούστηκε σε βυτιοφόρο που περνούσε από το σημείο.

Από τη σύγκρουση 24χρονη νεαρή βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ 20χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Οι εξετάσεις από την τροχαία συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE