Ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών - Χειροπέδες σε 39χρονο με πληροφορία της Europol

Ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών - Χειροπέδες σε 39χρονο με πληροφορία της Europol

Μετά από πληροφορία που λήφθηκε μέσω της Europol, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προχώρησαν σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη άντρα ηλικίας 39 ετών.

Η πληροφορία που διαβιβάστηκε στον Κλάδο Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αφορούσε κάτοχο/χρήστη, πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος ανέβασε στο διαδίκτυο ένα αρχείο εικόνας με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην οικία του 39χρονου, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ένα κινητό τηλέφωνο και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE