Γλέζος: Η παραίτησή μου θα γίνει με τη συμπλήρωση ενός χρόνου όπως είχα υποσχεθεί

Γλέζος: Η παραίτησή μου θα γίνει με τη συμπλήρωση ενός χρόνου όπως είχα υποσχεθεί

Η παραίτησή μου θα γίνει με τη συμπλήρωση ενός χρόνου όπως είχα υποσχεθεί, αναφέρει σε δήλωσή του ο Έλληνας Ευρωβουλευτής Μανώλης Γλέζος.

"Με αφορμή τα δημοσιεύματα που αφορούν την `παραίτηση` μου διευκρινίζω, ότι όπως είχα υποσχεθεί, αυτή θα γίνει με τη συμπλήρωση ενός χρόνου. Έτσι και θα γίνει", σημειώνει ο κ. Γλέζος. 

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς συμπληρώνει ότι "ο χρόνος ολοκληρώνεται τον Ιούλιο και μέχρι τότε παραμένω ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE