Γλέζος: Η παραίτησή μου θα γίνει με τη συμπλήρωση ενός χρόνου όπως είχα υποσχεθεί

Γλέζος: Η παραίτησή μου θα γίνει με τη συμπλήρωση ενός χρόνου όπως είχα υποσχεθεί

Η παραίτησή μου θα γίνει με τη συμπλήρωση ενός χρόνου όπως είχα υποσχεθεί, αναφέρει σε δήλωσή του ο Έλληνας Ευρωβουλευτής Μανώλης Γλέζος.

"Με αφορμή τα δημοσιεύματα που αφορούν την `παραίτηση` μου διευκρινίζω, ότι όπως είχα υποσχεθεί, αυτή θα γίνει με τη συμπλήρωση ενός χρόνου. Έτσι και θα γίνει", σημειώνει ο κ. Γλέζος. 

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς συμπληρώνει ότι "ο χρόνος ολοκληρώνεται τον Ιούλιο και μέχρι τότε παραμένω ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE