«Ανάσα» για τα κέντρα διασκέδασης – Έρχονται πρόσθετες απαιτήσεις για το χορό

«Ανάσα» για τα κέντρα διασκέδασης – Έρχονται πρόσθετες απαιτήσεις για το χορό

Για τα νέα μέτρα και συγκεκριμένα για την άρση απαγόρευσης εισόδου στους χώρους εστίασης σε ανεμβολίαστα άτομα από 21 Φεβρουαρίου μίλησαν στον ALPHA, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» o Γ.Γ Παγκύπριου του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, Φάνος Λεβέντης αλλά και ο Πρόεδρος  του Παγκύπριου Συνδέσμου Κέντρων διασκέδασης, Νίκος Βασιλείου.

Ευχάριστα είναι τα συναισθήματα μετά την ανακοίνωση του μέτρου αυτού αφού πλέον τα κέντρα διασκέδασης μπορούν να πάρουν μια ανάσα.

«Η πρώτη αντίδραση ήταν χαρά. Εφόσον μας επιβάλουν ένα περιορισμό τον οποίο κρίνουμε αρνητικό αντιδρούμε. Όταν επιχειρείται η αφαίρεση αυτού του περιορισμού χαιρόμαστε. Βρισκόμαστε στην αναμονή», ανέφερε ο κύριος Λεβέντης.

«Καλωσορίζουμε τον χορό στο σπίτι του», είπε ο κύριος Βασιλείου.

Παράλληλα, τόνισαν πως θα διαβουλευτούν με το αρμόδιο Υπουργείο για την τελική μορφή του πρωτοκόλλου ώστε να καθοριστεί το πως θα γίνεται ο έλεγχος αλλά και οι απαιτήσεις που θα υπάρχουν σε κάθε χώρο και περίπτωση.

«Ελπίζουμε ότι ο δρόμος αυτός που μας ανοίγεται δεν θα είναι γεμάτος με αγκάθια», επισήμανε ο κύριος Λεβέντης.

«Εκεί που θα επιτρέπεται ο χορός μπορεί να υπάρχουν πρόσθετες απαιτήσεις που δεν θα υπάρχουν σε άλλους χώρους», συμπλήρωσε.

Δείτε τα αποσπάσματα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE