Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες
Άρπαξε την ευκαιρία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και χαιρέτησε τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Πολλοί τους είδαν προχθές στο θέατρο Badminton, λίγοι γνωρίζουν τι συμβαίνει ανάμεσά τους. Η Αλεξάνδρα χαμογελά στο πλευρό του Γιάννη Σαρακατσάνη, καθώς είναι ο νέος της σύντροφος εδώ και λίγο καιρό.
Η ηθοποιός μετά το θάνατο του αγαπημένου της Σάκη Μπουλά κλείστηκε στον εαυτό της, τώρα γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή και απολαμβάνει τον έρωτα και την συντροφικότητα στο πρόσωπο του γοητευτικού Γιάννη.
Οι δυο τους σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας γνωρίστηκαν μέσα από τη συνεργασία τους στην παράσταση «Ντόλλυ η προξενήτρα» που αποδείχτηκε γούρικη, αφού ήταν η αιτία να έρθουν πιο κοντά.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις