Καταγράφηκαν 343 κρούσματα στα κατεχόμενα

Καταγράφηκαν 343 κρούσματα στα κατεχόμενα

Στα κατεχόμενα καταγράφηκαν 343 νέα περιστατικά κορωνοϊού την Δευτέρα από 25.038 τεστ ενώ 467 άτομα πήραν εξιτήριο ή αποδεσμεύθηκαν από την καραντίνα.

 
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας» αναφέρει ότι από τα νέα περιστατικά τα 156 εντοπίστηκαν στην Κερύνεια, τα 73 στην Κερύνεια, τα 72 στην Αμμόχωστο, τα 26 στην Μόρφου, τα  8  στο τρίκωμο και άλλα 8 στην περιοχή της Λεύκας.

Μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα έγιναν 5.619.630 τεστ και εντοπίστηκαν 62.052 κρούσματα. Υπό θεραπεία ή παρακολούθηση βρίσκονται 4120 άτομα, τα 70 στο νοσοκομείο πανδημίας, τα 6 στην εντατική. Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων παραμένει 184.
 
Σήμερα στα κατεχόμενα έγιναν 1317 εμβολιασμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE