Λούης Πατσαλίδης: Τι είπε για την Χριστιάνα Αριστοτέλους - «Λείπει όλο το κανάλι» - ΒΙΝΤΕΟ

Λούης Πατσαλίδης: Τι είπε για την Χριστιάνα Αριστοτέλους - «Λείπει όλο το κανάλι» - ΒΙΝΤΕΟ

«Με αγάπη Χριστιάνα» χωρίς την Χριστιάνα Αριστοτέλους. Στο τιμόνι της εκπομπής εμφανίστηκε ο Λούης Πατσαλίδης με ένα χαρούμενο «καλό απόγευμα» μιμούμενος την Χριστιάνα.

Ο Λούης ευχήθηκε «περαστικά» στην Χριστιάνα που νοσεί για δεύτερη φορά με κορωνοϊό και να το περάσει χωρίς να το καταλάβει.

Μάλιστα, είπε πως αφού νοσεί η Χριστιάνα και ο Χάρης Παπαθεοχάρους λείπει όλο το κανάλι για αυτό το Louis Night Show μεταφέρεται το απόγευμα, σε evening edition.

Στο πλευρό του βρίσκονται οι Παναγιώτης Κυριάκου και η Άντρια Καφά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μας ανησυχεί κανένα σενάριο» για την Προεδρία της Βουλής - Οι παρεμβάσεις για όλα τα ανοιχτά μέτωπα

Λετυμπιώτης: «Δεν μας ανησυχεί κανένα σενάριο» για την Προεδρία της Βουλής - Οι παρεμβάσεις για όλα τα ανοιχτά μέτωπα

Στις εξελίξεις γύρω από την εκλογή νέου Προέδρου της Βουλής αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι «δεν μπορεί κανείς να παρακολουθεί αδιάφορα τη συζήτηση, αφού πρόκειται για τον δεύτερο τη τάξει κρατικό αξιωματούχο» και έναν θεσμό με τον οποίο η εκτελεστική εξουσία διατηρεί διαχρονικά στενή συνεργασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE