Λούης Πατσαλίδης: Τι είπε για την Χριστιάνα Αριστοτέλους - «Λείπει όλο το κανάλι» - ΒΙΝΤΕΟ

Λούης Πατσαλίδης: Τι είπε για την Χριστιάνα Αριστοτέλους - «Λείπει όλο το κανάλι» - ΒΙΝΤΕΟ

«Με αγάπη Χριστιάνα» χωρίς την Χριστιάνα Αριστοτέλους. Στο τιμόνι της εκπομπής εμφανίστηκε ο Λούης Πατσαλίδης με ένα χαρούμενο «καλό απόγευμα» μιμούμενος την Χριστιάνα.

Ο Λούης ευχήθηκε «περαστικά» στην Χριστιάνα που νοσεί για δεύτερη φορά με κορωνοϊό και να το περάσει χωρίς να το καταλάβει.

Μάλιστα, είπε πως αφού νοσεί η Χριστιάνα και ο Χάρης Παπαθεοχάρους λείπει όλο το κανάλι για αυτό το Louis Night Show μεταφέρεται το απόγευμα, σε evening edition.

Στο πλευρό του βρίσκονται οι Παναγιώτης Κυριάκου και η Άντρια Καφά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE