Αυτοκίνητο στην Ελλάδα «καρφώθηκε» σε κολόνα και έγινε... λαμαρίνες - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτοκίνητο στην Ελλάδα «καρφώθηκε» σε κολόνα και έγινε... λαμαρίνες - ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές Αλεξάνδρειας στην Ημαθία, όταν το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε μεταλλική κολόνα.

Το αυτοκίνητο, όπως αναφέρει το emvolos.gr, κινούνταν με κατεύθυνση προς την είσοδο της πόλης, όταν – κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες – παρέκκλινε της πορείας του και «καρφώθηκε» σε κολόνα. Από την σφοδρή πρόσκρουση τραυματίστηκαν δύο νεαροί επιβαίνοντες του αυτοκινήτου.


Οι δύο τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΥ Αλεξάνδρειας και κατόπιν στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας.

Άνδρες της Πυροσβεστικής Αλεξάνδρειας συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό των τραυματιών.

Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.