Oργισμένος με την Αστυνομία ο Δήμαρχος Πάφου «Ήταν γνωστό ότι σε διαμέρισμα γινόταν εμπόριο ναρκωτικών και όχι μόνον»

Oργισμένος με την Αστυνομία ο Δήμαρχος Πάφου «Ήταν γνωστό ότι σε διαμέρισμα γινόταν εμπόριο ναρκωτικών και όχι μόνον»

Με αφορμή τη χθεσινή επιχείρηση της Αστυνομίας, τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων στην κατοχή των οποίων εντοπίσθηκαν κλοπιμαία και ναρκωτικά, ο Δήμαρχος Πάφου προέβη σε ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφέροντας  πως “τα τελευταία χρόνια ήταν γνωστό στην Αστυνομία ότι σε διαμέρισμα (σσ: δίνει τη διεύθυνση) γινόταν εμπόριο ναρκωτικών και όχι μόνον”. 

Τελικά, προσθέτει, "μετά από τις πιέσεις που ασκήθηκαν λόγω της δημοσιότητας που δόθηκε για την συγκεκριμένη περίπτωση έγινε συντονισμένη επιχείρηση από την ΥΚΑΝ και εντόπισαν στο διαμέρισμα αυτό ναρκωτικά και κλοπιμαία αντικείμενα".
 
Προσθέτει, επίσης, ότι ο ίδιος έκανε κατ΄ιδίαν ενημερώσεις πολλούς μήνες πριν να μιλήσει δημόσια και αναφέρεται σε "αναποτελεσματική στάση της Αστυνομίας" λόγω της οποίας αναγκάστηκε -όπως λέει- “να βγω δημόσια να μιλήσω αφού αγνοούσαν τις εκκλήσεις μου”. 

Καλεί την Αστυνομία να συλλάβει τους βασικούς εμπόρους ναρκωτικών της Πάφου και αναφέρει πως δεν μπορεί να νοιώθει δικαιωμένος επειδή η καταγγελία που έκανε ήταν σωστή και αληθής, αλλά νοιώθει οργισμένος, όπως αναφέρει, "γιατί σε ένα κράτος οργανωμένο και ευνομούμενο θα έπρεπε να είναι αυτονόητες οι ενέργειες των σωμάτων και των υπηρεσιών του Κράτους όταν γνωρίζουν τέτοιες καταστάσεις".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Οι τέσσερις 17χρονοι που συνελήφθησαν την Κυριακή, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης θανάτου του 17χρονου στον προαύλιο χώρο της Τεχνικής Σχολής Πάφου, θα κατηγορηθούν γραπτώς για τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και ακολούθως θα αφεθούν ελεύθεροι, δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE