Survivor: Ασημίνα και Κατσαούνης έρχονται πιο κοντά - «Τον βάζω να με χαϊδεύει κάθε βράδυ» - ΒΙΝΤΕΟ

Survivor: Ασημίνα και Κατσαούνης έρχονται πιο κοντά - «Τον βάζω να με χαϊδεύει κάθε βράδυ» - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους στο παρελθόν, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Γιώργος Κατσαούνης έχουν έρθει πια πολύ κοντά.

Στο επεισόδιο του Survivor, που προβλήθηκε χθες το βράδυ οι δύο παίκτες της ομάδας των Μαχητών δείχνουν πως έχουν αφήσει πίσω τους όσα είχαν γίνει με τη Μυριέλλα.

Όπως ακούστηκε να λέει στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης η Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Χθες το βράδυ, παίξαμε ένα παιχνίδι με τον Γιώργο για να ξεγελάσουμε λίγο την πείνα του μυαλού και του εγκεφάλου, γιατί δεν είμαστε καλά. Μετά μου είπε μία ιστορία για μια τσιγγάνα στο κέντρο της Αθήνας, που του είχε διαβάσει το χέρι και του είπα να μου το διαβάσει κι εκείνος».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως μπορεί στο παρελθόν να είχαν προκύψει διάφορα συμβάντα που είχαν «ψυχράνει» το κλίμα μεταξύ τους, όμως πλέον τα έχουν ξεχάσει.

«Μπορεί στο παρελθόν να έχουμε διαπληκτιστεί με τον Γιώργο, λόγω των συμβάντων με τη Μυριέλλα και να είχε γυρίσει να πει κάποια πράγματα για 'μένα. Όλα αυτά τα έχω κρατήσει κλειδωμένα σε ένα κουτάκι στο κεφάλι μου, αλλά δεν μπορώ να μην κάνω παρέα μαζί του. Με κάνει να γελάω και περνάμε πολύ όμορφα, μέχρι να ξανασυμβεί κάτι ακραίο που θα μας χαλάσει τη σχέση. Νομίζω από μόνο του δεν θα χαλάσει, γιατί είναι κάτι όμορφο», συμπλήρωσε.

Τέλος, για τα πλάνα που έδειξαν τους δύο παίκτες να έρχονται πολύ κοντά κατά τη διάρκεια της νύχτας, η παίκτρια των Μαχητών εξήγησε: «Τον βάζω κάθε βράδυ να με χαϊδεύει, γιατί γενικά είμαι πολύ χαδιάρα. Κι εκείνον τον χαλαρώνει και τον κοιμίζει, οπότε μια χαρά».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.