16 νεκροί από αεροπορικές επιθέσεις στην Συρία

16 νεκροί από αεροπορικές επιθέσεις στην Συρία

Δεκαέξι άνθρωποι, ανάμεσα τους και 13 άτομα κάτω των 18 ετών, σκοτώθηκαν την Τρίτη (16/6), όταν οι συριακές αεροπορικές δυνάμεις βομβάρδισαν μια πόλη στην νότια επαρχία της Ντάραα, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, όσοι σκοτώθηκαν παρακολουθούσαν μαθήματα στο Κοράνι στην πόλη Γκαρίγια.

Αξιωματούχοι της συριακής κυβέρνησης δεν εντοπίστηκαν άμεσα για να κάνουν κάποιο σχόλιο.

Σύροι αντάρτες κερδίζουν έδαφος εναντίον των κυβερνητικών δυνάμεων στην επαρχία Ντάραα, κοιτίδα της εξέγερσης εναντίον του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ που ξέσπασε πριν τέσσερα χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE