Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Yπενθυμίζεται ότι τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 08 Φεβρουαρίου στη Λάρνακα με το θάνατο 33χρονης, η οποία «έσβησε» στο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί της ίδιας μέρας η 33χρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείο Λάρνακας από τον σύζυγο της, καθώς παρουσίαζε δύσπνοια και πόνο στα κάτω άκρα.
Το απόγευμα της ίδια μέρας η κατάσταση της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Λίγη ώρα αργότερα και πιο συγκεκριμένα γύρω στις 16:15 το απόγευμα (08/02), η 33χρονη απεβίωσε.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ – ΤΡΑΓΩΔΙΑ: «Έσβησε» 33χρονη στο Νοσοκομείο – Αιφνίδιο θάνατο εξετάζουν οι Αρχές
Η νεκροτομή στη σορό της άτυχης διενεργήθηκε την επόμενη μέρα (Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου), από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξος Ορθοδόξου , ο οποίος έλαβε δείγματα που στάλθηκαν για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις με σκοπό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις