ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Σιζόπουλος: H ΕΔΕΚ θα συνεχίσει να στηρίζει την ορθή εφαρμογή του ΓεΣΥ

Μ. Σιζόπουλος: H ΕΔΕΚ θα συνεχίσει να στηρίζει την ορθή εφαρμογή του ΓεΣΥ

H ΕΔΕΚ «θα συνεχίσει με προτάσεις και παρεμβάσεις να στηρίζει την ορθή εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας προς όφελος των πολιτών» δήλωσε την Παρασκευή 11/2 ο Πρόεδρος του Κινήματος, Μαρίνος Σιζόπουλος ο οποίος κάλεσε την Κυβέρνηση «να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει, προτού είναι αργά, στη λήψη άμεσων και δραστικών μέτρων για διόρθωση της κατάστασης».

Ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι τόσο η γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας για εφαρμογή του ΓεΣΥ κατά παραβίαση της νομοθεσίας όσο και η έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας «επιβεβαιώνουν αυτά που τα τελευταία τέσσερα χρόνια καταγγέλλει δημόσια η ΕΔΕΚ, χωρίς δυστυχώς να λαμβάνονται μέτρα διόρθωσης».

Πρόσθεσε ότι «αντίθετα, από πολλές πλευρές, επιχειρείται συγκάλυψη και συνέχιση των καταχρήσεων, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι το ΓεΣΥ κινδυνεύει να έχει την τύχη ή των Κυπριακών Αερογραμμών ή του Συνεργατισμού».

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ είπε ότι «παρά τις σκόπιμες επιθέσεις που δεχόμαστε από αυτούς που πρωταγωνιστούν σε αυτά τα φαινόμενα, θα συνεχίσουμε με προτάσεις και παρεμβάσεις να στηρίζουμε την ορθή εφαρμογή του ΓεΣΥ προς όφελος των πολιτών».

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΕΔΕΚ, «καλεί την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει, προτού είναι αργά, στη λήψη άμεσων και δραστικών μέτρων για διόρθωση της κατάστασης», δήλωσε ο Μαρίνος Σιζόπουλος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top