Συνεχίζονται τα πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων - Πόσες καταγγελίες έγιναν το τελευταίο 24ωρο

 Συνεχίζονται τα πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων - Πόσες καταγγελίες έγιναν το τελευταίο 24ωρο

Επτά υπεύθυνοι επιχειρήσεων και 16 πολίτες καταγγέλθηκαν το τελευταίο 24ωρο από την Αστυνομία σε σύνολο 1.711 ελέγχων που διενεργήθηκαν παγκύπρια για παραβίαση του περί Λοιμοκαθάρσεως νόμου.


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, τέσσερα άτομα και πέντε επιχειρήσεις καταγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια 468 ελέγχων στην επαρχία Λευκωσίας.

Στη Λεμεσό, καταγγέλθηκαν επτά άτομα και μια επιχείρηση σε σύνολο 162 ελέγχων στην επαρχία, ενώ στη Λάρνακα καταγράφηκαν δύο καταγγελίες πολιτών κατά τη διάρκεια των 413 ελέγχων που διενεργήθηκαν στην επαρχία.

Στην Πάφο, δύο πολίτες καταγγέλθηκε κατά τους 43 έλεγχους, ενώ καταγγελία ενός πολίτη και μιας επιχείρησης καταγράφηκαν στην επαρχία Αμμοχώστου όπου έγιναν 289 έλεγχοι. Δεν προέκυψαν καταγγελίες κατά την διάρκεια 186 ελέγχων στην περιοχή Μόρφου, ούτε κατά τους 15 ελέγχους της Τροχαίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE