Αναβλήθηκε η ψήφιση των νομοσχεδίων για την Αρχή κατά της Διαφθορά και το «λόμπινγκ»

Αναβλήθηκε η ψήφιση των νομοσχεδίων για την Αρχή κατά της Διαφθορά και το «λόμπινγκ»

Αναβλήθηκε η ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής των νομοσχεδίων που αφορούν τη σύσταση και λειτουργία της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς και τη ρύθμιση της δραστηριότητας του «λόμπινγκ», λόγω αλλαγών και τροπολογιών.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νομικών, Βουλευτής του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης οι υπηρεσίες της Βουλής δεν πρόλαβαν να ετοιμάσουν τα κείμενα, λόγω συγκεκριμένων τροπολογιών και εισηγήσεων που κατατέθηκαν.

Εξέφρασε παράλληλα τη βεβαιότητα ότι στην επόμενη συνεδρία της Ολομέλειας το κείμενο για την Αρχή κατά τη Διαφθοράς θα είναι έτοιμο και για αυτό τον σκοπό, όπως είπε, όρισαν έκτακτη συνεδρία της Επιτροπής Νομικών την ερχόμενη Δευτέρα στις 9 το πρωί, στην οποία προσκάλεσαν τον Γενικό Εισαγγελέα και το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE