Πέθανε ο Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ

Πέθανε ο Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ

Σε ηλικία 91 ετών.

Ο πρώην Πρόεδρος της Τουρκίας Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, που ανατράπηκε δύο φορές από το στρατό όσο ήταν στην προεδρία, πέθανε στο νοσοκομείο 91 ετών, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης σήμερα.

Ο Ντεμιρέλ, που ήταν Πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας επτά φορές από την δεκαετία του `60 έως τη δεκαετία του `90 και Πρόεδρος από το 1993 έως το 2000, πέθανε νωρίς το πρωί σε νοσοκομείο στην Άγκυρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Sabah και άλλα μέσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE