Συνεχίζονται οι τηλεφωνικές απάτες - Έτσι προσπαθούν να σας αποσπάσουν χρήματα

Συνεχίζονται οι τηλεφωνικές απάτες - Έτσι προσπαθούν να σας αποσπάσουν χρήματα

Τις τελευταίες μέρες γίνονται καταγγελίες στην Αστυνομία από πολίτες οι οποίοι δέχονται τηλεφωνήματα από αγνώστους που προσπαθούν να τους εξαπατήσουν με σκοπό να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα, δέχονται τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό και τους αναφέρεται ότι δήθεν η κόρη τους, ο γιός τους ή συγγενικά τους πρόσωπα είχαν εμπλακεί σε τροχαίες συγκρούσεις και πως υπάρχει επείγουσα ανάγκη να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Για το σκοπό αυτό, δήθεν για να καλυφθούν ιατρικά έξοδα οι επιτήδειοι ζητούν την καταβολή χρηματικού ποσού.

Ως εκ τούτου, η Αστυνομία καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και σε περίπτωση που δεχθεί τέτοιο τηλεφώνημα να ενημερώσει σχετικά την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE