Ενοχλημένο το Υπ. Υγείας με γονείς και μαθητές που δεν τηρούν το ωράριο του «test to stay»

Ενοχλημένο το Υπ. Υγείας με γονείς και μαθητές που δεν τηρούν το ωράριο του «test to stay»

Αναφορικά με την εφαρμογή του μέτρου “test to stay” στα σχολεία, έχει διαπιστωθεί η μη συμμόρφωση των μαθητών στην ώρα προσέλευσης στα σημεία δειγματοληψίας για τη διενέργεια της εξέτασης παραμονής, με αποτέλεσμα να προκαλείται συνωστισμός και ταλαιπωρία, ενώ παράλληλα χάνεται πολύτιμος διδακτικός χρόνος.

Ως εκ τούτου, το Υπουργείο Υγείας απευθύνει έκκληση προς γονείς και μαθητές, όπως προσέρχονται εγκαίρως για τη διενέργεια εξέτασης μεταξύ των ωρών 7 μέχρι 8 το πρωί, λαμβάνοντας υπόψη και το χρόνο που απαιτείται για τη διεκπεραίωση της εξέτασης.

Υπενθυμίζεται ότι τα σημεία δειγματοληψίας σε χημεία και εργαστήρια λειτουργούν από τις 7 το πρωί, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μαθητών που αποτελούν στενές επαφές και κάνουν χρήση του μέτρου “test to stay”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE