EKTAKTO: Παραδόθηκε ο 20χρονος για τη δολοφονία του Άλκη που είχε διαφύγει στην Αλβανία

EKTAKTO: Παραδόθηκε ο 20χρονος για τη δολοφονία του Άλκη που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Παραδόθηκε ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία και εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Τι είχε δηλώσει ο συνήγορος υπεράσπισης του 20χρονου

«Η πρόθεση του εντολέα μου είναι να εμφανιστεί ενώπιον των Ελληνικών Αρχών. Είναι συντετριμμένος για το γεγονός. Είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του. Ο εντολέας μου είχε περιφερειακό ρόλο. Εκφράζει τα συλλυπητήρια του. Το γεγονός ότι εμφανίζεται μόνος του έχει ενδιαφέρον. Έχει να δώσει εξηγήσεις όσον αφορά το ρόλο του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο συνήγορός του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE