ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ενοίκιο-μαμούθ εισηγείται ο Γενικός Ελεγκτής!

ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ενοίκιο-μαμούθ εισηγείται ο Γενικός Ελεγκτής!

Έγινε συζήτηση νωρίτερα σήμερα ενώπιον της επιτροπής ελέγχου της Βουλής, για το επίκαιρο θέμα της ανέγερσης του γηπέδου στην Λεμεσό.

Παρών ήταν ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ο οποίος μίλησε για διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Επανέλαβε όσα είπε ο συνεργάτης του Μάριος Πετρίδης, την περασμένη εβδομάδα, ότι η αρχική εκτίμηση για ανέγερση του γηπέδου ήταν 15 εκατομμύρια και μέχρι στιγμής κοστίζει 48 (συμπεριλαμβανομένου και του οδικού δικτύου).

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE