ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ενοίκιο-μαμούθ εισηγείται ο Γενικός Ελεγκτής!

ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ενοίκιο-μαμούθ εισηγείται ο Γενικός Ελεγκτής!

Έγινε συζήτηση νωρίτερα σήμερα ενώπιον της επιτροπής ελέγχου της Βουλής, για το επίκαιρο θέμα της ανέγερσης του γηπέδου στην Λεμεσό.

Παρών ήταν ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ο οποίος μίλησε για διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Επανέλαβε όσα είπε ο συνεργάτης του Μάριος Πετρίδης, την περασμένη εβδομάδα, ότι η αρχική εκτίμηση για ανέγερση του γηπέδου ήταν 15 εκατομμύρια και μέχρι στιγμής κοστίζει 48 (συμπεριλαμβανομένου και του οδικού δικτύου).

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE