Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στη Χαβάη με “καυτό” μπικίνι

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στη Χαβάη με “καυτό” μπικίνι

τη Χαβάη βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Style Me Up πραγματοποίησε το όνειρό της να βρεθεί σε αυτόν τον εξωτικό προορισμό και συγκεκριμένα στο Μάουϊ, όπου γιόρτασε και τα γενέθλιά της.

Το μοντέλο δεν σταματά να ποζάρει στον φακό δημοσιεύοντας φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφερε “καύσωνα” μέσα στον χειμώνα όταν φωτογραφήθηκε με μικροσκοπικό μπικίνι, το οποίο άφηνε λίγα στη φαντασία.

«Dreams come true» έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη λεζάντα και τα σχόλια πήραν… “φωτιά”.

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

S&P: Επαναβεβαίωσαν την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στη βαθμίδα Α -  «Ισχυρή και έμπρακτη ψήφος εμπιστοσύνης»

S&P: Επαναβεβαίωσαν την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στη βαθμίδα Α - «Ισχυρή και έμπρακτη ψήφος εμπιστοσύνης»

Ο διεθνής οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης "Standard & Poor’s" επαναβεβαίωσε την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στην βαθμίδα "Άλφα πλην", διατηρώντας θετική την προοπτική της.

BEST OF TOTHEMAONLINE