Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Καταζητείται 15χρονος από την Αστυνομία - Σοβαρά στο νοσοκομείο 17χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Καταζητείται 15χρονος από την Αστυνομία - Σοβαρά στο νοσοκομείο 17χρονος

Γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα σήμερα, λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο στο Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 1.50 τα ξημερώματα σήμερα, αγόρι ηλικίας 15 ετών, φέρεται να τραυμάτισε τον 17χρονο με αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια να τράπηκε σε φυγή.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, με την κατάσταση του να θεωρείται από τους ιατρούς ως κρίσιμη.

Εναντίον του 15χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται ενώ το  ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE