Survivor: «Κατέρρευσε» η Βρισηίδα – «Κλαίει κι ο ουρανός»

Survivor: «Κατέρρευσε» η Βρισηίδα – «Κλαίει κι ο ουρανός»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου σε μια πολύ ευάλωτη στιγμή.

Τα κλάματα έβαλε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor καθώς θυμήθηκε την οικογένειά της και τα αγαπώ που δεν έχει πει.

«Κλαίει κι ο ουρανός. Έκλαιγα και πριν στην καλύβα. Έξω στη ζωή θεωρούμε πολλά δεδομένα και στα αδέρφια μου δεν έχω πει ποτέ πόσο τους αγαπώ. Επειδή έξω έχουμε διαφορετικές ζωές με τις δουλειές μας και δεν τους πολυβλέπω… Σήμερα που έχουμε έπαθλο επικοινωνίας κι αν το χάσουμε, να ξέρουν ότι τους αγαπώ πολύ και μου λείπουν.

Οι φίλοι είναι φίλοι αλλά αυτό που πραγματικά θα μου δώσει δύναμη είναι τα αδέρφια μου. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε» ανέφερε η Βρισηίδα πνιγμένη στα δάκρυα.

Δείτε εδώ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE