Survivor: «Κατέρρευσε» η Βρισηίδα – «Κλαίει κι ο ουρανός»

Survivor: «Κατέρρευσε» η Βρισηίδα – «Κλαίει κι ο ουρανός»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου σε μια πολύ ευάλωτη στιγμή.

Τα κλάματα έβαλε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor καθώς θυμήθηκε την οικογένειά της και τα αγαπώ που δεν έχει πει.

«Κλαίει κι ο ουρανός. Έκλαιγα και πριν στην καλύβα. Έξω στη ζωή θεωρούμε πολλά δεδομένα και στα αδέρφια μου δεν έχω πει ποτέ πόσο τους αγαπώ. Επειδή έξω έχουμε διαφορετικές ζωές με τις δουλειές μας και δεν τους πολυβλέπω… Σήμερα που έχουμε έπαθλο επικοινωνίας κι αν το χάσουμε, να ξέρουν ότι τους αγαπώ πολύ και μου λείπουν.

Οι φίλοι είναι φίλοι αλλά αυτό που πραγματικά θα μου δώσει δύναμη είναι τα αδέρφια μου. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε» ανέφερε η Βρισηίδα πνιγμένη στα δάκρυα.

Δείτε εδώ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE